ÖZ-KUR-DER Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

ÖZ-KUR-DER genel kurul toplantısı, Başkan Hilmi Alpan önderliğinde bugün gerçekleştirildi.

29 Mart tarihinde yapılması planlanan fakat yeterli katılım olmaması nedeniyle 26 Nisan’a ertelenen toplantı bugün yapıldı. Toplantı ÖZ-KUR-DER Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Alpan’ın konuşmasıyla başladı.

Divan başkanlığına Yiğit Özgüler başkan vekilliğine Halime Usta Yazmanlığa da  Şemsettin Cankurtaran  önerilerek oy birliği ile seçildi. Yapılan toplantıda Yiğit Özgüler Yönetim kurulu faaliyet raporu sunuldu. Gelir ve gider hesaplarının ibrası için oylama yapıldı. Zinnur Cam tarafından okunan Denetim Kurulu raporu, oy birliği ile kabul edildi.

7 asıl  7 yedek yönetim kurulu ile 3 asıl 3 yedek denetim kurulundan oluşan Hilmi ALPAN başkanlığındaki blok liste okundu . Listeye göre asıl ve yedek üyeler belirlendi. Hilmi ALPAN, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE DENETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE
HİLMİ ALPAN (ANKARA) SALİM  ÇALIŞKAN (ANKARA) YÜCEL YILMAZ (BALIKESİR) HALİME USTA (ANKARA)
ORHAN SÜT (ANKARA) FİGEN VELET (GAZİANTEP) SEDAT ÇİFTÇİ (İZMİR) TOLGAHAN KILIÇ (ANKARA)
FATİH AKTEL (İSTANBUL) KEMAL ALPAN (ANKARA) ŞEMSETTİN CANKURTARAN (ANKARA) ÖNDER EKER (İSTANBUL)
AHMET ÖZTÜRK (KONYA) AYNUR ÇİMEN BELEN (ANKARA)
ZİNNUR CAM (ANKARA) K.TAYFUR YILMAZ (İSTANBUL)
LÜTFİ ÇELİKTAŞ (ANKARA) ABDULLAH ORAK (İSTANBUL)
YİĞİT ÖZGÜLER (ANKARA) DURMUŞ DEMİR (İSTANBUL)

Divan Başkanı Özgüler, “bütün ellerin kalktığını görüyorum, bir de hayır diyen var mı göreyim” dedi. Arkadaşlar hayır diyen bir arkadaşımızın elini göremiyorum. O zaman oy birliği ile kabul edilmiştir. Yeni yönetim hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Özgüler ise “Sizlere dağıtılan bu maddeleri maddelerin kabulünü oylarınıza sunuyorum dedi ve daha sonra ve elini kaldırmayan üye görmüyorum hepimize hayırlı uğurlu olsun.” sözlerini kullandı.